Smile Dentik

Cabinet stomatologic sector 5 Bucuresti

Cabinetul stomatologic Smile Dentik este dotat cu cele mai moderne echipamente stomatologice ce permit tratamente şi intervenţii de cea mai bună calitate.
Smile Dentik este un cabinet stomatologic localizat într-o zonă uşor accesibilă – Calea 13 Septembrie, zona Prosper Center - Mariott. Accesul este facil, atât cu mijloacele de transport în comun (autobuzele 122,173,226,385,N120,N121 şi tramvaiele 1,8,11,25,47), cât şi cu autoturismul personal.

Cabinet stomatologic Smile Dentik

Stomatologie

Cabinete

Vă asigurăm un înalt nivel de eficienţă, confort operator şi igienă maximă.

Sala de asteptare Smile Dentik

Ambient placut

Sala de aşteptare

Daca ajungeţi mai devreme decât v-aţi programat, puteţi aştepta în sala de aşteptare prevazută cu TV şi reviste pentru a vă face aşteptarea cât mai uşoară.

Aparatura Smile Dentik

Aparatură

Laser stomatologic

Având în dotare echipamente de ultimă generaţie, la Smile Dentik puteţi beneficia de cele mai bune tratamente stomatologice

Smile Dentik

Echipa noastră

La Smile Dentik veţi fi întâmpinat într-o atmosfera caldă cu prietenie şi profesionalism de echipa noastră. Vă asigurăm un înalt nivel de eficienţă, confort operator şi igienă maximă. Problemele dumneavoastră dentare vor fi ascultate şi evaluate cu atenţie, vă vom prezenta opţiunile de tratament, vă vom explica în cele mai mici detalii metodele şi etapele pe care le vom urma, apoi vom stabili soluţiile cele mai potrivite pentru dumneavoastră.

Programează-te la Smile Dentik. Prima consultaţie este gratuită!