Servicii medicale dentare

Smile Dentik - cabinet stomatologic sector 5 Bucuresti

Medicii clinicii Smile Dentik vă aşteaptă pentru a stabili împreună tratamentul potrivit pentru problemele dumneavoastră dentare.

Evaluare

Tratament

Zâmbet sanatos

Tratamentul cariei

Caria dentară reprezintă cea mai frecventă afecţiune a dinţilor, fiind un proces cronic distructiv al ţesuturilor dure ale dintelui, producând distrucţia acestora prin formarea de cavităţi invazive cu afectare nervoasă.

Estetica dentară

Inlay-urile ceramice, coroanele integral ceramice sau de ceramică pe zirconiu fac din aspectul estetic un factor important în luarea unei decizii medicale. Albirea dentară, un alt aspect al esteticii dentare, realizată cu lampa de albire va reda zâmbetului tău albul pe care îl doreşti în doar o şedinţă, fără durere şi fără reacţii adverse

Implant dentar

Tratamentul stomatologic care presupune folosirea implantelor are câteva etape distincte şi se poate întinde pe o perioadă de timp cuprinsă între 3 şi 9 luni. Bontul de vindecare se montează dupa această, apoi se fixează bontul protetic şi lucrarea definitivă.

Chirurgie dentară

În cazul în care un dinte nu poate fi salvat, în cazul în care este necesară o extracţie în scop ortodontic, în cazul în care o intervenţie chirurgicală este necesară, vom acţiona întotdeauna fără durere, conservator, reducând la maxim traumatismul.

Programează-te la Smile Dentik. Prima consultaţie este gratuită!