Turism dentar

Smile Dentik - cabinet stomatologic sector 5 Bucuresti

Bine ai venit la Smile Dentik!

Daca ai ajuns aici, de acum eşti pe mâini bune. În mâinile unei echipe de medici stomatologi profesionisti care îşi practică meseria cu dedicaţie şi în spatele căruia se află o întreagă echipă pregătită să trateze cu atenţie, profesionalism şi multă căldură, fiecare caz în parte.

Smile Dentik este o clinică stomatologică situată in centrul Bucurestiului, Capitala ROMANIEI. Am construit această clinică şi echipă din spatele ei special pentru a reuşi să răspundem tuturor solicitărilor pe care le avem. Incercam să oferim servicii premium în peisajul clinicilor stomatologice existente pentru fiecare pacient ce este tratat in cadrul clinicii noastre, pacient ce are nevoie de încredere şi siguranţa. Suntem mândri că datorită profesionalismului echipei din spateleSmile Dentik, străinii apelează la serviciile noastre într-un număr tot mai mare.

Dacă ar fi să ne caracterizăm, putem spune, Profesionalism si Pasiune!

De ce sa aleg Smile Dentik?

Odată cu intrarea în Uniunea Europeană, România şi în special Capitala Romaniei BUCURESTI, a devenit o destinaţie interesantă pentru afaceri, călătorii şi în acelaşi timp pentru rezolvarea problemelor dentare la preţuri mult mai mici şi la o calitate similară cu a celorlalte ţări europene. La Smile Dentik calitatea tratamentelor stomatologice este de cele mai multe ori superioară celei din ţările dezvoltate. Clinica noastră vă oferă servicii stomatologice complete.

Prin programele noastre de turism dentar pacienţii din alte ţări, precum şi românii stabiliţi în străinătate, au posibilitatea de a vizita locurile pitoreşti din România, beneficiind în acelaşi timp de un set complet de soluţii stomatologice la preţuri mult mai atractive decât în ţările din vestul Europei.

Oferim pacienţilor români din alte ţări şi pacienţilor străini oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de elită, auxiliar deplasărilor în ţară, în interes personal sau de afaceri.

Pacienţi Smile Dentik beneficiază de tratamente performante, realizate cu materiale de ultimă generaţie şi aparatură la standarde europene. Serviciile oferite stau sub semnul priorităţii!

Ce asteptari pot avea de la o vacanta stomatologica?

Problemele dentare se pot rezolva / trata într-un interval scurt de timp, în vacanţă, având ocazia să vizitaţi orice zonă din imprejurimile oraşului BUCURESTI, dar si din ROMANIA. Pacienţii Smile Dentik beneficiază de tratamente performante, realizate cu materiale de ultimă generaţie şi aparatură la standarde europene.

Ne ocupăm personal să vă organizăm excursii la oricare din obiectivele dorite, respectând şi programările pe care le stabilim de comun acord cu medicul dentist la care sunteţi programat cu lucrarea.

Costul total estimativ al vacanţei stomatologice se realizează după ce v-aţi stabilit un buget şi înainte de a veni în România. Avantajul este că veţi afla inainte, în amănunt, în ce constă lucrarea dentară, excursiile, unde veţi fi cazat şi restul detaliilor. Practic e o altfel de vacanţă all inclusive care cuprinde şi rezolvarea problemelor dentare. Pe scurt, împletirea utilului cu placutul! Astfel, prin programul de turism dentar, conceput special pentru dumneavoastră, puteţi să economisiţi timp şi bani dar totodată să vizitaţi Bucurestiul, România.

OFERTA & TARIFE

Pe scurt, tot ce aveţi de făcut e să ne trimiteţi prin email următoarele:

O radiografie dentară pe baza căreia se va face consultul la distanţă. Bugetul pe care sunteţi dispus să îl alocaţi pentru turismul prin România, Bucuresti. Perioada în care suteţi disponibil să faceţi excursia. Alegerea clasei hoteliereaferente cazării pe perioada sejurului şi formele de distracţie sau hobby-urile dumneavoastră. Ulterior noi revenim tot prin intermediul e-mailului cu următoarele:

Stabilirea unui plan de tratament (durată şi ore). Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic şi lucrările dentare. Stabilirea traseelor (mare, munte, oraşe, obiective istorice, religioase, etc) în funcţie de şedintele la dentist şi a costurilor privind vizitarea obiectivelor. Oferirea cazării la tarife avantajoase. Alte propuneri de petrecere a timpului liber în Bucuresti şi în România.

Turism dentar

Programează-te la Smile Dentik. Prima consultaţie este gratuită!