Luni-Vineri, 09:00-20:00
Cosmetică dentară

Stomatologia cosmetică este în general utilizată pentru a se referi la orice lucrare dentară care îmbunătățește aspectul (deși nu neapărat funcționalitatea) dinților, gingiilor și / sau mușcăturii. Se concentrează în primul rând pe îmbunătățirea esteticii dentare în culoare, poziție, formă, dimensiune, aliniere și aspectul general al zâmbetului.

Materialele moderne şi tehnicile avansate permit realizarea unor reconstituiri nu doar corecte din punct de vedere medical, ci, şi estetice. Inlay-urile ceramice, coroanele integral ceramice sau de ceramică pe zirconiu fac din aspectul estetic un factor important în luarea unei decizii medicale.

În realizarea unei obturaţii de compozit un aspect deosebit de important, pe lângă calitatea materialelor folosite, este atenţia acordată cromaticii armonioase şi a modelajulul ocluzal. În acest fel, partea estetică a actului medical este tratată cu atenţia şi importanţa dorită atât de pacient cât şi de echipa medicală.

Albirea dentară, un alt aspect al esteticii dentare, realizată cu lampa de albire va reda zâmbetului tău albul pe care îl doreşti în doar o şedinţă, fără durere şi fără reacţii adverse

Ai o urgenta? Ai nevoie de tratament acum?

Urgentele stomatologice au aceeasi importanta ca orice alta problema medicala si nu trebuie sa le neglijam, deoarece acestea pot produce sechele permanente sau pot necesita tratamente complexe si mult mai costisitoare. Daca nu sunteti sigur ca problema pe care o aveti reprezinta o urgenta stomatologica, atunci este simplu: daca doare, atunci este urgenta. Leziunile in regiunea bucala si maxilo-faciala va pot afecta starea generala de sanatate, in timp ce leziunile dentare rezolvate din timp nu duc la pierderea dintelui.

Sună acum!

Contact

Smile Dentik

Calea 13 Septembrie 197, București 061344

Ajungi mai ușor cu sau sau