Luni-Vineri, 09:00-20:00
Radiografie dentară

Tratatarea endodontică a unui dinte este la fel de importantă pe cât este realizarea unei fundaţii solide în construcţia unei case. O rădăcină tratată corect, folosind tehnici rotative, şi respectând protocolul din literatura de specialitate poate face ca viaţa unui dinte să se prelungească şi să fie funcţional, atât din punct de vedere masticator cât şi estetic.

Izolarea dintelui cu diga, determinarea lungimii de lucru cu apex locatorul, irigările corect efectuate, tratamentul mecanic şi obturarea corectă promit un procentaj de 98% reuşită. O radiografie de control ne va asigura că tratamentul este de fiecare dată un succes.

Ai o urgenta? Ai nevoie de tratament acum?

Urgentele stomatologice au aceeasi importanta ca orice alta problema medicala si nu trebuie sa le neglijam, deoarece acestea pot produce sechele permanente sau pot necesita tratamente complexe si mult mai costisitoare. Daca nu sunteti sigur ca problema pe care o aveti reprezinta o urgenta stomatologica, atunci este simplu: daca doare, atunci este urgenta. Leziunile in regiunea bucala si maxilo-faciala va pot afecta starea generala de sanatate, in timp ce leziunile dentare rezolvate din timp nu duc la pierderea dintelui.

Sună acum!

Contact

Smile Dentik

Calea 13 Septembrie 197, București 061344

Ajungi mai ușor cu sau sau