Luni-Vineri, 09:00-20:00
Implant dentar

Implantul dentar pe înțelesul tuturor:

Implantul dentar reprezintă radacina unui dinte artificial. În cazul în care un dinte natural a trebuit să fie extras(scos), în zona respectivă se montează(fixează) un implant. Implantul dentar este de fapt un șurub de titan care este fixat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar sau mandibular. Acesta are forme și dimensiuni diferite și acestea se aleg funcție de caracteristicile anatomice ale zonei edentate.

Tratamentul stomatologic care presupune folosirea implantelor are câteva etape distincte și se poate întinde pe o perioadă de timp cuprinsă între 3-9 luni.Succint aceste etape sunt:
- fixarea în os a implantului propriu-zis
- acoperirea cu bontul de vindecare
- fixarea bontului protetic
- execuție de coroane provizorii dacă este cazul
- execuția lucrării definitive
- monitorizarea periodică prin controale și radiografii

Fixarea implantului dentar poate necesita manopere chirurgicale auxiliare cum ar fi plastia osului prin adiție de os sau remodelarea chirurgicala a sinusului maxilar.

Bontul de vindecare se montează dupa o perioadă de 3 -6 luni, apoi se fixează bontul protetic și lucrarea definitivă.

Foarte important este că în cabinetul nostru folosim tehnici și tipuri de implanturi care permit realizarea lucrărilor definitive imediat dupa operația de implantare, ceea ce constituie un avantaj de ordin fizionomic.

Foto implant dentar

Ai o urgenta? Ai nevoie de tratament acum?

Urgentele stomatologice au aceeasi importanta ca orice alta problema medicala si nu trebuie sa le neglijam, deoarece acestea pot produce sechele permanente sau pot necesita tratamente complexe si mult mai costisitoare. Daca nu sunteti sigur ca problema pe care o aveti reprezinta o urgenta stomatologica, atunci este simplu: daca doare, atunci este urgenta. Leziunile in regiunea bucala si maxilo-faciala va pot afecta starea generala de sanatate, in timp ce leziunile dentare rezolvate din timp nu duc la pierderea dintelui.

Sună acum!

Contact

Smile Dentik

Calea 13 Septembrie 197, București 061344

Ajungi mai ușor cu sau sau