Luni-Vineri, 09:00-20:00
Dinți gingie

Problemele parodontale afectează de la vârste timpurii un procent din ce în ce mai mare din populaţie. Fumatul, igiena deficitară, obiceiurile masticatorii viciate, cât şi îngrămădirile dentare sau problemele de sănătate generale pot duce la afecţiuni parodontale. O dignosticare precoce poate face o diferenţă majoră în starea de sănătate a dinţilor noştri, şi, implicit a noastră.

Specialistul în parodontologie va identifica, diagnostica, evalua şi va trata afecţiunea parodontală, în aşa fel încât să zâmbiţi fără reţineri. Pe lângă tratamentul efectuat, un rol important îl are întreţinerea rezultatului obţinut, pe care îl vom face împreună.

Parodontoza este o afecțiune des întalnită astăzi, constând în distrugerea sistemului de susținere a dinților. Pentru a putea înțelege cauzele și manifestarea parodontozei/parodontopatiei, este nevoie să cunoasteți anatomia și mecanismul de funcționare al danturii.

Dintele este fixat în osul maxilar/mandibular prin intermediul ligamentelor parodontale. Acestea realizează legătura dintre dinte și osul alveolar, având și rolul de a amortiza șocurile și de a preveni suprasolicitarea unui dinte prin mecanisme de apărare. Odată cu lezarea ligamentelor prin procese inflamatorii sau traumatice, dintele capătă mobilitate și poate fi chiar pierdut, dacă nu se intervine cu promptitudine înca de la apariția primelor semne. Tratamentul bolii parodontale (parodontopatie sau parodontoză) este extrem de complex și particularizat pentru fiecare caz.

În cabinetul Smile Dentik, datorită medicilor specialiști și a echipamentelor deținute, toate aceste probleme se pot rezolva cu succes!

Tratamentele parodontale pornesc de la un simplu, dar foarte important, detartraj, supra și subgingival, completat sau nu cu air flow. Acesta este un dispozitiv ce îndepărtează pigmenții și microdepunerile greu vizibile de tartru cu un jet de microparticule antrenate într-un flux

Pe măsură ce boala parodontală se agravează tratamentele devin mai complexe: chiuretaje în câmp închis sau deschis, operații cu lambou, adiții osoase și grefe de mucoasă gingivală. Acestea sunt grupe mari de tratamente, pe care cabinetul Smile Dentik le particularizează în funcție de tipul și gravitatea bolii parodontale întâlnite.

Dinți, gingie sănătoase

Ai o urgenta? Ai nevoie de tratament acum?

Urgentele stomatologice au aceeasi importanta ca orice alta problema medicala si nu trebuie sa le neglijam, deoarece acestea pot produce sechele permanente sau pot necesita tratamente complexe si mult mai costisitoare. Daca nu sunteti sigur ca problema pe care o aveti reprezinta o urgenta stomatologica, atunci este simplu: daca doare, atunci este urgenta. Leziunile in regiunea bucala si maxilo-faciala va pot afecta starea generala de sanatate, in timp ce leziunile dentare rezolvate din timp nu duc la pierderea dintelui.

Sună acum!

Oferte speciale

Ofertele sunt limitate ca număr şi în limita timpului disponibil.

ȘEDINȚĂ PROFILAXIE

149 RON

  • detartraj ultrasunete
  • (ambele arcade)
  • periaj profesional
  • fluorizare

Profită acum!

PROGRAM PROFILAXIE

379 RON

  • detartraj ultrasunete
  • (ambele arcade)
  • 4 ședinte
  • la interval
  • de 3 luni

Contact

Smile Dentik

Calea 13 Septembrie 197, București 061344

Ajungi mai ușor cu sau sau