Luni-Vineri, 09:00-20:00
Medic stomatolog tratează carie

Caria dentară reprezintă cea mai frecventă afecțiune a dinților, fiind un proces cronic distructiv al țesuturilor dure ale dintelui, fară caracter inflamator, producând distructia acestora prin formarea de cavități invazive cu afectare nervoasă. De aceea aceasta trebuie tratată de la primele semne.

Semnele care anunță o carie sunt în ordine crescătoare a gravitații:
- mică pată colorată (neagră);
- durere la rece sau la dulce;
- durere spontană fară un motiv anume;

Dacă dintele este afectat de carie, principala prioritate este tratamentul acesteia printr-o curăţare atentă şi reconstituire morfologică, estetică şi funcţională. O carie depistată şi diagnosticată la timp poate fi tratată eficient, conservând vitalitatea dintelui şi înlăturând necesitatea unui tratament endodontic. Pentru dinţii trataţi endodontic se recomandă reconstituiri cu pivot din fibră de sticlă. Astfel dinţii devitalizaţi sunt rezistenţi, estetici, şi au o durată mare de viaţă. Accentul este pus îndeosebi pe conservarea ţesuturilor sănătoase, reconstituiri corecte din punct de vedere medical şi estetic.

Ai o urgenta? Ai nevoie de tratament acum?

Urgentele stomatologice au aceeasi importanta ca orice alta problema medicala si nu trebuie sa le neglijam, deoarece acestea pot produce sechele permanente sau pot necesita tratamente complexe si mult mai costisitoare. Daca nu sunteti sigur ca problema pe care o aveti reprezinta o urgenta stomatologica, atunci este simplu: daca doare, atunci este urgenta. Leziunile in regiunea bucala si maxilo-faciala va pot afecta starea generala de sanatate, in timp ce leziunile dentare rezolvate din timp nu duc la pierderea dintelui.

Sună acum!

Contact

Smile Dentik

Calea 13 Septembrie 197, București 061344

Ajungi mai ușor cu sau sau