Luni-Vineri, 09:00-20:00

Smile Dentik este un cabinet stomatologic situat aproape de centrul Bucureștiului, Capitala României. Am construit aceast cabinet şi această echipă din spatele lui special pentru a reuşi să răspundem tuturor solicitărilor pe care le avem. Încercam să oferim servicii premium în peisajul clinicilor și cabinetelor stomatologice existente pentru fiecare pacient ce este tratat în cadrul clinicii noastre, pacient ce are nevoie de încredere şi siguranţa. Suntem mândri că datorită profesionalismului echipei din spatele Smile Dentik, străinii apelează la serviciile noastre într-un număr tot mai mare.

Dacă ar fi să ne caracterizăm, putem spune, Profesionalism și Pasiune!

De ce să aleg Smile Dentik?

Odată cu intrarea în Uniunea Europeană, România şi în special capitala României - București, a devenit o destinaţie interesantă pentru afaceri, călătorii şi în acelaşi timp pentru rezolvarea problemelor dentare la preţuri mult mai mici şi la o calitate similară cu a celorlalte ţări europene. La Smile Dentik calitatea tratamentelor stomatologice este de cele mai multe ori superioară celei din ţările dezvoltate. Cabinetul nostru vă oferă servicii stomatologice complete.

Prin programele noastre de turism dentar pacienţii din alte ţări, precum şi românii stabiliţi în străînătate, au posibilitatea de a vizita locurile pitoreşti din România, beneficiind în acelaşi timp de un set complet de soluţii stomatologice la preţuri mult mai atractive decât în ţările din vestul Europei.

Oferim pacienţilor români din alte ţări şi pacienţilor străini oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de elită, auxiliar deplasărilor în ţară, în interes personal sau de afaceri.

Pacienţi Smile Dentik beneficiază de tratamente performante, realizate cu materiale de ultimă generaţie şi aparatură la standarde europene. Serviciile oferite stau sub semnul priorităţii!

Ce așteptări pot avea de la o vacanță stomatologică?

Problemele dentare se pot rezolva / trata într-un interval scurt de timp, în vacanţă, având ocazia să vizitaţi orice zonă din împrejurimile Bucurestiului, dar și din restul României. Pacienţii Smile Dentik beneficiază de tratamente performante, realizate cu materiale de ultimă generaţie şi aparatură la standarde europene.

Ne ocupăm personal să vă organizăm excursii la oricare din obiectivele dorite, respectând şi programările pe care le stabilim de comun acord cu medicul dentist la care sunteţi programat cu lucrarea.

Costul total estimativ al vacanţei stomatologice se realizează după ce v-aţi stabilit un buget şi înainte de a veni în România. Avantajul este că veţi afla înainte, în amănunt, în ce constă lucrarea dentară, excursiile, unde veţi fi cazat şi restul detaliilor. Practic e o altfel de vacanţă all inclusive care cuprinde şi rezolvarea problemelor dentare. Pe scurt, împletirea utilului cu plăcutul! Astfel, prin programul de turism dentar, conceput special pentru dumneavoastră, puteţi să economisiţi timp şi bani dar totodată să vizitaţi Bucurestiul, România.

OFERTĂ & TARIFE

Pe scurt, tot ce aveţi de făcut e să ne trimiteţi prin email următoarele:
- O radiografie dentară pe baza căreia se vă face consultul la distanţă.
- Bugetul pe care sunteţi dispus să îl alocaţi pentru turismul prin România, București.
- Perioada în care suteţi disponibil să faceţi excursia.
- Alegerea clasei hoteliereaferente cazării pe perioada sejurului şi formele de distracţie sau hobby-urile dumneavoastră.

Ulterior noi revenim tot prin intermediul e-mailului cu următoarele:
- Stabilirea unui plan de tratament (durată şi ore).
- Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic şi lucrările dentare.
- Stabilirea traseelor (mare, munte, oraşe, obiective istorice, religioase, etc) în funcţie de şedintele la dentist şi a costurilor privind vizitarea obiectivelor.
- Oferirea cazării la tarife avantajoase.
Alte propuneri de petrecere a timpului liber în București şi în România.

Ai o urgenta? Ai nevoie de tratament acum?

Urgentele stomatologice au aceeasi importanta ca orice alta problema medicala si nu trebuie sa le neglijam, deoarece acestea pot produce sechele permanente sau pot necesita tratamente complexe si mult mai costisitoare. Daca nu sunteti sigur ca problema pe care o aveti reprezinta o urgenta stomatologica, atunci este simplu: daca doare, atunci este urgenta. Leziunile in regiunea bucala si maxilo-faciala va pot afecta starea generala de sanatate, in timp ce leziunile dentare rezolvate din timp nu duc la pierderea dintelui.

Sună acum!

Contact

Smile Dentik

Calea 13 Septembrie 197, București 061344

Ajungi mai ușor cu sau sau